Actie: 3+1 gratis voor groepsinschrijving

Actie: 3+1 gratis voor groepsinschrijving

Het nieuwe motorseizoen gaat (bijna) van start! Onze partners staan klaar om opnieuw heel wat motorrijders te verwelkomen op de doorgedreven motortrainingen Ready to Ride.

Geniet nu van deze actie!

Sommige motorrijders komen voor een jaarlijkse opfrissing, anderen hebben net het motorrijbewijs behaald en willen zichzelf als motorrijder verder uitdagen. Ongeacht hoeveel jaren rijervaring er op de teller staan, na een motortraining Ready to Ride keer je altijd met méér kennis en vaardigheid naar huis. Een must do voor elke motorrijder als je het ons vraagt.

Daarom lanceren we deze maand een niet te missen kortingsactie op groepsinschrijvingen. Als je tussen 1 februari en 28 februari een groepsinschrijving aanvraagt via het onderstaande formulier, dan mag je met 4 motorvrienden deelnemen en betaal je slechts voor 3 deelnemers. Da's een mooie korting van 99 euro.

Dus, verzamel al je motorvrienden en neem samen deel aan een training Veilig Motorrijden in jouw buurt! Benieuwd naar wat je mag verwachten? Check het programma van onze Ready to Ride motortrainingen.

Vul het formulier in, geef je voorkeursdata door én wij zorgen voor de rest! Zodra de opleidingsdatum is bevestigd, bezorgen we jou een bevestigingsmail met een inschrijvingslink. Bezorg die link aan je 3 motorvrienden! Als iedereen is ingeschreven, bezorgen we jou een factuur.

Schrijf in

Praktische informatie:

  • 3 betalende deelnemers + 1 gratis deelnemer voor een groepsinschrijving Ready to Ride
  • geldig op aanvragen tussen 1 t.e.m. 28 februari
  • opleiding vindt plaats in 2023 bij partner en locatie naar keuze

Heb je nog vragen? Bekijk zeker ook het overzicht van de veelgestelde vragen.