Schrijf je in
voor een motortraining.

Ben je motorrijder en heb je een rijbewijs A, A2 of A1 of een geldig rijbewijs categorie B afgeleverd voor 1 januari 1989? En wil je je rijkunsten bijschaven? Dan is Ready to Ride iets voor jou! Ready to Ride is een dagopleiding waarin je je motor beter leert beheersen en leert hoe je veiliger de baan op gaat. Op het einde van de lesdag kan je gevaarlijke situaties beter inschatten.

Op zoek naar een leuk cadeau? Schenk een Ready to Ride cadeaubon! 

Lees onze voorwaarden

Ondanks de dalende ongevallencijfers blijven motorrijders een van de meest kwetsbare groepen op de weg. Minister van Mobiliteit Ben Weyts en de VSV lanceerden daarom een campagne die motorrijders en automobilisten oproept om nog meer rekening te houden met elkaar. Onderstaand filmpje maakt ook deel uit van de campagne. Meer info vind je op www.veiligverkeer.be, maar schrijf je zeker eerst in voor een training Ready to Ride.


ik zoek een cursus

Schenk al wie je lief is
een training veilig motorrijden.

Ken je iemand die wel blij zou zijn met een training veilig motorrijden? Bestel dan onze cadeaubon en schenk al wie je lief is een cursus Ready to Ride! De bon geeft je recht op een training Ready to Ride Advanced of Master op een datum naar keuze. 

ik bestel een bon
cadeaubon